FurForest Klarna icon

CHECKOUT

Fur Forest Shipping Icon

Fri fragt over 899 kr.

Fur Forest Clock Icon

1-3 Dages levering

Fur Forest Return Icon

30 dages fuld returret

Kurv
0

Min kurv

Om Os

Furforest er en dansk og svensk webshop med fokus på smukke lammeskind og fåreskind af høj kvalitet. Vi sælger også produkter lavet af læder og uld bl.a sutsko, lammeskindspuder, lammeskinds hynder mm.
Vi har længe haft interesse for lammeskind og fåreskind, og været en aktiv del i garvningsprocessen. Vi har derfor stor kundskab om hele processen for hvordan et lammeskind bliver til fra begyndelse til slut. Vi har stor respekt for dyret og håndværket, og den lange process som foregår hver gang, inden et lammeskind bliver lagt op på vores hjemmeside.

Furforest samarbejder kun med partners och leverandører som værdsætter god kvalitet och miljøvenlige garvemetoder.

Vi får ofte nye produkter på vores webshop og vi holder os opdaterede med de seneste produkter og trender på markedet. Der findes derfor anledning at kigge ind ofte, så du ikke misser nye lækre skind. Der findes kun et af hver skind og de mest unikke lammeskind og fåreskind forsvinder hurtigt.

Vi kan tilbyde forskellige produkter lavet af lammeskind og fåreskind, men det er ikke alt vi har på vores hjemmeside, kontakt os gerne så kan vi hjælpe dig med at finde det du søger.

Ta et kig på udbuddet her på Furforest, og find det lammeskind eller fåreskind med de kvaliteter som du leder efter. Om du har spørgsmål, sidder vi klar på mail eller telefon på alle hverdage.

Bedste Hilsner fra os på Furforest
+46 0731829907
info@furforest.se

X