FurForest Klarna icon

CHECKOUT

Fur Forest Shipping Icon

Fri fragt over 899 kr.

Fur Forest Clock Icon

1-3 Dages levering

Fur Forest Return Icon

30 dages fuld returret

Kurv
0

Min kurv

Fragt & Retur

Fragt & Retur

Levering:
Vi tilbyder alle vores kunder fri frakt på ordrer over 799 kr . Der er 1-3 dages leveringstid med Bring. Når du sender din bestilling, og den er pakket og klar, får du en e-mail med et sporingsnummer, så du kan følge din pakke. Vi sender ikke bestillinger i weekender og på helligdage.

Retur:
Vi har 30 dager fuld returret. Hvis du vil bytte eller returnere en vare, kontakt os venligst via e-mail: info@furforest.se inden du sender varen tilbage. Køber betaler selv frakten ved returnering og ved bytte til anden vare. Ved returnering skal varen være i samme stand, som da køberen modtog den. Hvis du fortryder dit køb og sender produktet tilbage til os, betaler vi dit købsbeløb tilbage indenfor 10 dagar. Køber ansvarer for risken ved returfragt, dette indebærer blandt andet hvis produktet skades eller bortkommer under fragt.

Vilkår:
Furforest.dk forbeholder sig retten til at afbryde et køb, hvis der står forkert pris på hjemmesiden i forbindelse med stavefejl og opdateringer. Ved inkorrekt pris kommer du kontaktes så hurtigt som muligt. Alle priser er angivet i danske kronor og moms er inkluderet. Personlig information gives aldrig videre til 3. part og bliver altid behandlet hemmeligt.

Reklamation:

Du har altid 2 års reklamationsret ifølge dansk lov. Observer at fejl som er opstået ved ikke at følge vores anbefalinger, f.eks. misformning efter vask, forandred farve grundet sollys etc. ikke er godkendte grunde til reklamation.
Ved reklamation eller fejl på varen, send venligst en mail til info@furforest.se så hurtigt som muligt, med ordernummer og navn.

Personuppgifter & Cookies:

Når du anvender furforest.dk godkender du samtidigt at vi anvender cookies på vores hjemmeside for at analysere kundeanvendelse.

Du kan som kunde altid begære et udtag af registrerede info, få jeres registrerede info ændret og registrerede info slettet.

X